E-mail

contact@podotehniebovina.ro

Telefon

0747803370

Adresă

Comuna Țețchea, Nr. 145, Jud. Bihor

Podotehnie Bovină

Chiro Vet Solutions

Crește productivitatea și profitabilitatea fermei

Podotehnia bovină este în top 3 piloni vitali ai unei ferme (furajare, muls și bunăstarea ongloanelor), fiind unul din factorii primordiali de care depind productivitatea și profitabilitatea unei ferme. În același timp, este pilonul cel mai neglijat din fermele din România, din lipsa de conștientizare a fermierilor și lipsa unui personal bine pregătit în acest domeniu. Toate aceste neglijențe duc la pierderi financiare foarte mari pentru fermieri, deoarece o vacă schioapă contribuie la reducerea veniturilor fermei, cauzând costuri directe și indirecte.

În acest context, statul român vine în ajutorul fermierilor prin APIA, oferind subvenția PD-07 pentru bunăstarea ongloanelor, dacă fermierii dovedesc că au efectuat trimajul de cel puțin 2 ori pe an la toată ferma, de către personal calificat și autorizat.

a-group-of-young-dairy-cows-outdoor-walking-in-a-f-resize.jpg

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!

padotehnie bovina 2
Ce vă oferim

Servicii profesionale de podotehnie

Chiro Vet Solutions oferă servicii profesionale de podotehnie bovină la cele mai înalte standarde de pregătire și eficacitate pe întreg teritoriul României, precum și în Republica Moldova. De asemenea, punem la dispoziția fermierilor din România toate actele necesare pentru accesarea subvenției PD-07 pentru bunăstarea ongloanelor la vaci.

În funcție de specificul și nevoile fiecărei ferme, punem la dispoziție boxa proprie de trimaj, precum și produse podotehnice de calitate.

Împreună putem dezvolta un program de trimaj preventiv pentru ferma dumneavoastră, folosind metode funcționale adecvate de podotehnie bovină.

1
2
3
Chiro Vet Solutions

Aveți nevoie de servicii de podotehnie bovină pentru ferma dumneavoastră și sunteți interesați de oferta noastră de preț?

Ne puteți contacta completând formularul de mai jos sau folosind datele din secțiunea de Contact.

Doriți o ofertă de preț?